Home 2021-02-15T16:25:36+01:00

Ontwerp & Advies | Landmeten | Project-& interim management

Wij zijn een advies en ingenieursbureau in de civiele sector. Door onze ruime ervaring in de deze sector kunnen wij voor al uw civiele en infrastructurele werkzaamheden een oplossing op maat bieden.

Zorg en óntzorgen

Het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers en zoveel mogelijk streven naar duurzame relaties én een duurzame samenleving zien wij als de missie van Global Civiel.

Onze Diensten

Wij kunnen u geheel ontzorgen en/of begeleiden bij de stappen:

Aannemer

Er komen steeds meer integrale contracten op de markt waarbij van de opdrachtnemer verwacht wordt dat zij aantoont dat aan de contractuele eisen wordt voldaan.

Global Civiel heeft ervaring met het realiseren van UAV-GC projecten in de weg en waterbouw. Door deze ervaring kunnen wij u maximaal ontzorgen met een volledige begeleiding van uw UAV-GC projecten, vanaf de tenderfase tot en met de oplevering.

Ontwikkelaar

Schakel Global Civiel in als u op zoek bent naar gedreven deskundigen in de civiele techniek. Wij kunnen u onder­steunen bij het opzetten en beheren van inrichtings­plannen deze werken wij uit tot een definitief ontwerp, inclusief aanvullende plannen zoals beplantingsplannen, verlichtingsplannen etc.
Op basis van deze definitieve ontwerpen kunnen wij een civieltechnische uitwerking met een functionele omschrijving opstellen waarmee de bouwkosten inzichtelijk zijn en waarmee wij project in uitvoering kunnen brengen.

Overheidsdiensten

Indien u op zoek bent naar een toezichthouder, projectleider, omgevingsmanager of technischmanager kunnen wij u ook van dienst zijn. Een civiel project is vaak veelomvattend; er zijn meerdere partijen/ stakeholders betrokken bij de uitvoering en realisatie van een werk.
Dit dynamische proces vraagt om een stabiele, ervaren en praktische begeleiding. Global Civiel is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houdt de voortgang van de projecten nauwkeurig in de gaten.

Projecten

Adviesbureau Global Civiel:

  • Deskundig

  • Betrouwbaar

  • Senior

  • Flexibel

  • Landelijk
“Marco is vakbekwaam en oplossing gericht.”
Gerco Oudshoorn, Gerlasco
“Marco is secuur, resultaatgericht en blijft ook onder grote tijdsdruk rustig waarbij hij de belangen van de opdrachtgever goed in het oog houdt. Door zijn kennis en brede werkervaring weet hij snel eventuele problemen te herkennen en draagt hier oplossingen voor aan. Daarnaast is Marco een leuk en gezellig persoon. Ik heb de samenwerking met Marco altijd als zeer prettig en professioneel ervaren.”
Saskia Bongers - Landschaps architect, DHV Haskoning
“Marco is een creatieve bouwer met goede vakkennis en goede contactuele eigenschappen. Samen hebben wij voor opdrachtgevers innovatieve oplossingen uitgewerkt met uitzonderlijke prijs/prestatie verhoudingen.”
Dick Eerland - Managing Director, Zoco Innovations BV
“Marco is een no-nonsens persoon. Afspraak is afspraak, we hebben al verschillende projecten samen gedaan en zullen dit in de toekomst ook zeker meer gaan doen.”
John Derks - Projectleider, De Variabele

Contactformulier

Stuur ons een bericht, wij informeren je graag over de mogelijkheden.